Φαρμακεία Α' Βοηθειών

Προμηθευτείτε ΤΩΡΑ κι εσείς ένα φαρμακείο Α' Βοηθειών για την επιχείρηση σας

Η εταιρεία Home Care Α.Ε με πολυετή εμπειρία στο χώρο της υγείας και της ασφάλειας με ιδιωτική κλινική στην Λάρισα και άδεια ΕΞ.Υ.Π.Π. (Εξωτερικές Υπηρεσίες Πρόληψης & Προστασίας) σας παρέχει πλήρες φαρμακεία A’ βοηθειών που τηρούν όλους τους κανονισμούς και τις προδιαγραφές σύμφωνα με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Κάθε επιχείρηση πάσης φύσεως που απασχολεί έστω και έναν εργαζόμενο υποχρεούται σύμφωνα με το ΦΕΚ Β’2562/11-10-2013 να διαθέτει τουλάχιστον ένα φαρμακείο A’ βοηθειών με τα ελάχιστα απαιτούμενα υλικά όπως αυτά αναφέρονται στο παραπάνω νόμο.Η εταιρεία μας, δημιούργησε και σας παρέχει εξειδικευμένα για εργασιακούς χώρους φαρμακεία, που εκτός από τα ελάχιστα απαιτούμενα υλικά πρώτων βοηθειών σας δίνουμε εντελώς δωρεάν και επιπλέον έξτρα υλικά και φάρμακα.

Τα φαρμακεία μας έχουν κομψό και πρακτικό σχεδιασμό, ανθεκτική κατασκευή, άριστη ποιότητα, και τηρούν όλους τους κανονισμούς και τις προδιαγραφές σύμφωνα με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία . Το kit Α’ Βοηθειών ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ διαθέτει επιτοίχια βάση στήριξης, είναι αποσπώμενο για εύκολη μετακίνηση και το εσωτερικό του χωρίζεται από διαχωριστικές επιφάνειες. Το kit Α’ Βοηθειών ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ έχει ενιαίο ευρύχωρο εσωτερικό, κατάλληλο και για χρήση στο αυτοκίνητο.

Όλα τα φαρμακεία μας είναι ενδεδειγμένα για ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ και ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο (+30) 801 11 10500

Τα kit πρώτων βοηθειών περιλαμβάνουν 31 υλικά και φάρμακα όπως αυτά προβλέπονται από το ΦΕΚ Β’2562 και μόνο η εταιρεία μας, σας προσφέρει έξτρα επιπλέον 8 υλικά ΔΩΡΕΑΝ , όπως επίσης και
  • οδηγό πρώτων βοηθειών για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών υγείας.
  • έντυπο με ενδείξεις των φαρμάκων και των παραφαρμακευτικών υλικών .
  • κατάλογο με όλα τα υλικά και τα φάρμακα. .

Με κάθε αγορά του kit Α’ Βοηθειών ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ή του kit Α’ Βοηθειών ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ παίρνετε εντελώς δωρεάν ένα τσαντάκι Α’ βοηθειών ΖΗΝΩΝ με 15 βασικά υλικά και φάρμακα, σε πρακτικό μέγεθος κατάλληλο και για επαγγελματικά ταξίδια.

Ένα κουτί A’ βοηθειών είναι απαραίτητο για κάθε εργασιακό χώρο ώστε να παρέχονται οι πρώτες βοήθειες σε άτομα που έχουν άμεση ανάγκη πριν την ιατρική περίθαλψη. Αυτή η έγκαιρη βοήθεια σώζει πολλές φορές ζωές.

Η παράληψη του εργοδότη και η μη τήρηση των όσων αναγράφονται στο ΦΕΚ 2562/11-10-2013 επιφέρει αφενός τις διοικητικές ποινές – πρόστιμα του άρθρου 71 του Ν. 3850/2010 όπως ισχύουν κάθε φορά, και αφετέρου τις ποινικές κυρώσεις του άρθρου 72 του παραπάνω νόμου.Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο (+30) 801 11 10500

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Κατάλληλο για επιχειρήσεις και οργανισμούς

Η εταιρεία μας διοργανώνει ειδικά σεμινάρια από εξειδικευμένα άτομα στο χώρο της επιχείρησης σας, για την ασφάλεια, την υγιεινή και τις πρώτες βοήθειες στο χώρο εργασίας.

Απευθύνονται σε κάθε εργαζόμενο ή ιδιώτη και σε κάθε επιχείρηση ή εταιρεία που θέλει να εκπαιδεύσει μέρος του εργατικού δυναμικού. Μπορεί να παρουσιάσει σαν ενδοεπιχειρησιακό σεμινάριο στην εταιρεία ή επιχείρηση σας.

Οι διεθνείς συμβάσεις της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ΔΟΕ), οι Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και οι κανονιστικές / νομοθετικές διατάξεις στην Ελλάδα υποχρεώνουν τους εργοδότες και τους εργαζομένους να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής ώστε να προβληθούν τα εργατικά ατυχήματα & να προστατευθεί η υγεία του ανθρώπινου δυναμικού.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ

Προμηθευτείτε κι εσείς ΤΩΡΑ ένα φαρμακείο Α΄βοηθειών, πλήρες στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30) 801 11 10500.