Προμηθευτείτε ΤΩΡΑ κι εσείς ένα φαρμακείο Α' Βοηθειών για την επιχείρηση σας

Η εταιρεία Home Care Α.Ε με άδεια ΕΞ.Υ.Π.Π. (Εξωτερικές Υπηρεσίες Πρόληψης & Προστασίας) σας παρέχει ένα πλήρες φαρμακείο A’ βοηθειών που τηρεί όλους τους κανονισμούς και τις προδιαγραφές σύμφωνα με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Κάθε επιχείρηση πάσης φύσεως που απασχολεί έστω και έναν εργαζόμενο υποχρεούται σύμφωνα με το ΦΕΚ Β’2562/11-10-2013 να διαθέτει τουλάχιστον ένα φαρμακείο A’ βοηθειών με τα ελάχιστα απαιτούμενα υλικά όπως αυτά αναφέρονται στο παραπάνω νόμο.

Το φαρμακείο kit Α’ Βοηθειών ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ έχει κομψό και πρακτικό σχεδιασμό, ανθεκτική κατασκευή, άριστη ποιότητα, ενιαίο ευρύχωρο εσωτερικό, κατάλληλο και για χρήση στο αυτοκίνητο και τηρεί όλους τους κανονισμούς και τις προδιαγραφές σύμφωνα με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία .

Το φαρμακείο kit Α’ Βοηθειών ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ είναι ενδεδειγμένο για ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ και ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ.Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο (+30) 801 11 10500

Περιλαμβάνει 31 υλικά και φάρμακα

Τα kit πρώτων βοηθειών περιλαμβάνουν 31 υλικά και φάρμακα όπως αυτά προβλέπονται από το ΦΕΚ Β’2562 και μόνο η εταιρεία μας, σας προσφέρει έξτρα επιπλέον 8 υλικά ΔΩΡΕΑΝ , όπως επίσης και
  • οδηγό πρώτων βοηθειών για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών υγείας.
  • έντυπο με ενδείξεις των φαρμάκων και των παραφαρμακευτικών υλικών .
  • κατάλογο με όλα τα υλικά και τα φάρμακα. .


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο (+30) 801 11 10500

ΔΩΡΟ

Με κάθε αγορά του kit Α’ βοηθειών ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ παίρνετε εντελώς δωρεάν ένα τσαντάκι Α’ βοηθειών ΖΗΝΩΝ με 15 βασικά υλικά και φάρμακα, σε πρακτικό μέγεθος κατάλληλο και για επαγγελματικά ταξίδια.

Ένα κουτί A’ βοηθειών είναι απαραίτητο για κάθε εργασιακό χώρο ώστε να παρέχονται οι πρώτες βοήθειες σε άτομα που έχουν άμεση ανάγκη πριν την ιατρική περίθαλψη. Αυτή η έγκαιρη βοήθεια σώζει πολλές φορές ζωές.

Η παράληψη του εργοδότη και η μη τήρηση των όσων αναγράφονται στο ΦΕΚ 2562/11-10-2013 επιφέρει αφενός τις διοικητικές ποινές – πρόστιμα του άρθρου 71 του Ν. 3850/2010 όπως ισχύουν κάθε φορά, και αφετέρου τις ποινικές κυρώσεις του άρθρου 72 του παραπάνω νόμου.

Προμηθευτείτε κι εσείς ΤΩΡΑ ένα φαρμακείο Α΄βοηθειών, πλήρες στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30) 801 11 10500.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΕΔΩ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

[contact-form-7 id="250" title="Εκδήλωση Ενδιαφέροντος"]